Jakub Kořínek

Vzkaz ženám. O nádherném ženství...

4. 06. 2013 19:55:05
Chtěl bych všem ženám vzkázat, že děkuji. Všechny ženy, které jsem ve svém životě potkal, mě něčím obohatily. Jste tak moudrá a nádherná stvoření. Jste naše motivace, jste naše energie. Děkuji. Děkuji za vaši krásu, děkuji za vaše pohledy, děkuji za vaše úsměvy, děkuji za vaše slzy. Děkuji za vaše bytí.

Víte, většina z vás si neuvědomuje, že jste něčím výjimečné, většina lidí je zaběhlá v každodenním spěchu, takže nevidí tu božskost, která je v lidech kolem nich. Dokonce jsou lidé a ženy – a bohužel jich je víc, než si myslíme – kteří se nemají rádi. Jaká škoda!

Ženy a muži, uvědomte si, co v té nádherné ženskosti máme, co nám dává a jak nás obohacuje!

Ženy, vy si nepotřebujete hrát na výkonné muže, nemusíte se dělat drsnější ani umělejší než jste přirozeně.

Vím, že vaše potřeba být milované je tak hrubě nenaplňována, že jste celé zmatené, děláte různé nesmysly a nevíte, co chcete, ale také vím, že to je všechno jen nenaplněná touha, být prostě milované... Odpusťte nám mužům to nepochopení. Jsme moc logičtí na to, abychom vás chápali. Můžu vás jenom ujistit, že vás zbožňujeme. Milujeme vaše úsměvy, pohyby, pohledy a nakonec i ty vrtochy. Můžu vás také ujistit, že bez vás bychom nebyli muži. Bez vás bychom tady ani nemuseli být.

Spousta z vás si myslí, že musí něco dělat nebo někým být, nebo snad nějak vypadat, dokonce jste některé přesvědčené, že musíte něco mít, abyste si zasloužili obdiv a lásku. Tohle nepochopení vám i nám způsobuje tolik bolesti!

Zkuste jednou být samy sebou. Zkuste jednou BÝT. Zkuste jen tak bezdůvodně tancovat a smát se. Zkuste být jednou úplně uvolněné a ostatní nechte na nás. Není totiž větší potěšení pro muže, než vidět, jak je jeho žena šťastná a uvolněná. Není nic víc vzrušujícího pro nás muže, než vaše přirozené vyzařování. Kam se hrabou polonahé modelky, kam se hrabou povrchnosti a svůdné křivky! Nic nepřekoná pohled šťastné ženy, která ví, že se na svého muže může stoprocentně spolehnout, odevzdat se mu v tanci života a milovat ho celým svým bytím! Když tohle muž jednou zažije, už nikdy na to nezapomene, už nikdy nebude stejný, jako dřív. To je váš dar, vaše štěstí je váš největší dar.

Víte, tohle je hlavní důvod, proč je dnes tolik mužů závislých na pornografii. Víte co v ní muži hledají? Hledají v ní pohledy vzrušených a naoko šťastných žen, ať to hrají nebo ne, je to pro muže tak přitažlivé, že se nemohou odtrhnout, tohle muži tolik potřebují!

Vaši ženskost a štěstí tolik potřebují!

Vím, že vaše přirozenost není vždycky příjemná, vím, že nás to někdy bolí, ale i díky tomu ve vás máme ty nejlepší trenérky osobního růstu. Díky vám se stáváme lepší, jste to nejlepší zrcadlo a znáte naše slabiny lépe, než my sami. Máte obrovskou moc z chlapa udělat velikána dějin a také zničit celý jeho potenciál. Je taková škoda, že si neuvědomujeme, co ve vás máme, mohli bychom být o tolik lepší a uvědomělejší a místo toho někdy stavíme naše vztahy na tom, že se ovládáme a nejsme k sobě upřímní, hrajeme si na souboj našich já a chráníme si svojí umělou důstojnost. My chlapi jsme mnohem silnější, když zahodíme ego a nebereme se příliš vážně, ale hlavně jsme mnohem silnější, když máme vedle sebe šťastnou ženu! Pak nás nic nezastaví, pak dobudeme svět! :-)

Tento článek jsem napsal pro svůj blog: http://pravychlap.wordpress.com/

Autor: Jakub Kořínek | karma: 17.88 | přečteno: 1079 ×
Poslední články autora